The Body Shop Kosovo

Starry Headband

Starry Headband

0/5
0 Mendime

Mbajini larg flokët ndërsa përgatiteni për festat të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri me Kordelen tonë me Yje. Mban në kontroll flokët. Dhe i mban ato larg fytyrës kur lani, tonifikoni ose bëni maska fytyre. Thjesht rrëshqiteni në kokë, shtyjeni prapa dhe filloni punë. Ky është dhurata perfekte ose një trajtim i vogël për shoqen tuaj.

  • Kordele
  • E përsosur për Secret Santa
Clear

Si përdoret

1. Rrëshqiteni mbi kokën tuaj.
2. Shtyjeni prapa.
3. Ju jeni gati për të shkuar.

Shikoni linjën tonë të plotë të dhuratave të Krishtlindjes.

Si përdoret

1. Rrëshqiteni mbi kokën tuaj.
2. Shtyjeni prapa.
3. Ju jeni gati për të shkuar.

Shikoni linjën tonë të plotë të dhuratave të Krishtlindjes.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Starry Headband

My Review for Starry Headband

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.