The Body Shop Kosovo

Vitamin C Skin Boosting Duo

Vitamin C Skin Boosting Duo

0/5
0 Mendime

Kënaquni me lëkurë të freskët dhe rrezatuese me linjën me Vitaminë C. Produktet pasurohen me camu-camu, një frut peruan që përmban 60 herë më shumë vitaminë C sesa portokallet. Seti përmban:

  • Peeling i fytyrës me Vitaminë C 145 ml
  • Maskë me Vitaminë C
Clear

Si përdoret

Vendoseni peel-in lëkurën në lëkurë të thatë, masazhojeni dhe hiqeni. Përdoreni 2-3 herë në javë. Vendosni një maskë 1-2 herë në javë.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Vitamin C Skin Boosting Duo

Ju lutemi referojuni informacionit individual të produktit brenda kategorive kryesore për listën e detajuar të përbërësve.

My Review for Vitamin C Skin Boosting Duo

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.