The Body Shop Kosovo

Uplift & Energise Boost Routine Gift

DHURATE PER KRISHTLINDJE

ME VAJRA ESENCIAL 100% NATYRAL

VEGAN

Uplift & Energise Boost Routine Gift

DHURATE PER KRISHTLINDJE

ME VAJRA ESENCIAL 100% NATYRAL

VEGAN

0/5
0 Mendime

Dhurojini atyre atmosferë të mirë këtë Krishtlindje me dhuratën tonë rutinë Uplift & Energize Boost, nga sfera jonë më e shitur Wellness.

Trajtimet tuaja janë të mbushura me një përzierje agrume të vajrave esencialë të bergamotit dhe mandarinës. Një aromë ngritëse për mendjen dhe trupin për t’ju ndihmuar të rrezatoni ato atmosfera të mira.

Kremi juaj Boost Whipped Body dhe vaji i flokëve dhe trupit janë bërë gjithashtu me vaj ulliri organik të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit nga Italia që ndihmon në mbështetjen e fermerëve me mundësi të ardhurash.

Kjo është një dhuratë e mrekullueshme për dikë që pëlqen të marrë kohë për të shfrytëzuar energjinë e tyre pozitive.

  • Boost Whipped Body Cream 200ml
  • Boost Shine On Hair & Body Oil 100ml
  • Boost Happy Hand Cream 30ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Uplift & Energise Boost Routine Gift

My Review for Uplift & Energise Boost Routine Gift

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.