The Body Shop Kosovo

Smooth & Plump Edelweiss Skincare Set

Smooth & Plump Edelweiss Skincare Set

0/5
0 Mendime

Ne kombinuam dy produkte superhero nga sfera e Edelweiss për t’i dhënë vetes tuaj ose një të dashuri tuaj kujdesin për lëkurën e lodhur dhe të dehidratuar të fytyrës. Ato do ta ndihmojnë lëkurën tuaj të ndihet më e shëndetshme, më e fortë dhe të hidratuar.

Serumi Edelweiss me teksturë të lehtë ju jep atë pamje të freskët dhe të gjallë që të gjithë po kërkojmë. Me të do të rifitoni pamjen e lëkurës kur jeni të pushuar dhe ndiheni mirë. Është gjithashtu hapi i parë, duke siguruar një veprim më të thellë të përbërësve aktivë. Masazheri i përfshirë në komplet plotëson veprimin e tij, duke stimuluar qarkullimin e gjakut dhe duke ndihmuar në përthithjen më të mirë të tij nga lëkura. Kremi Edelweiss është hapi tjetër në rutinë. Me teksturën e saj luksoze dhe përbërësit 96% natyralë, e bën lëkurën e fytyrës më të bukur, të butë dhe të dendur.

Duke përdorur fuqinë e bimëve, ne pasuruam formulën e tyre me një përqendrim të dyfishtë të edelweiss nga Zvicra, i përforcuar natyrshëm me acid leontopodik, i njohur si një antioksidant aktiv dhe i fortë, i cili ndihmon në rritjen e rezistencës së lëkurës ndaj stresorëve mjedisorë. Edelweiss është një bimë kaq e qëndrueshme sa ekstrakti i saj ka një forcë antioksiduese 43% më të madhe se retinoli.** Ne e plotësuam formulën me qeliza staminale edelweiss nga Italia, të njohura për vetitë e saj mbrojtëse dhe zbutëse të lëkurës. Janë ato që stimulojnë rritjen dhe rinovimin e indeve, duke mbajtur kështu lëkurën të shëndetshme dhe rinore me kalimin e kohës. Ne kemi shtuar gjithashtu peptide që forcojnë mekanizmat mbrojtës të lëkurës, si dhe acidin hialuronik për të ruajtur nivelet e hidratimit.

Me dhuratën ju do të kënaqeni jo vetëm veten ose një të dashur, por do të mbështesni edhe zejtarët nga programi i tregtisë së ndershme “Get Paper Industrie” në Nepal, të cilët janë partneri ynë prej kohësh. Për të bërë paketimin përdorin letër, të cilën e prodhojnë me dorë, duke përdorur materiale dhe qasje të qëndrueshme, të cilat tregojnë kujdes dhe qëndrim ndaj natyrës. Kutia mund të përdoret për të ruajtur sende të ndryshme të vogla që ju nevojiten, si bizhuteri, kozmetikë etj.

  • Edelweiss Facial Serum 30 ml
  • Edelweiss Day Face Cream 50 ml
  • Jade massager
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Smooth & Plump Edelweiss Skincare Set

My Review for Smooth & Plump Edelweiss Skincare Set

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.