The Body Shop Kosovo

Himalayan Charcoal Power Duo

Himalayan Charcoal Power Duo

0/5
0 Mendime

Trajtoni dikë me një lëkurë me shkëlqim me Duo-në tonë me qymyr të fortë Himalaje.
Shkumhuni me Himalayan Charcoal Purifying Clay Wash për të pastruar lëkurën dhe përsosur poret. Përhapeni maskën me shkëlqim Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask për të forcuar shkëlqimin tuaj dhe për të nxjerrë papastërtitë, për lëkurë të pastruar me pamje të shëndetshme.
Bërë me qymyr bambuje nga rrëzat e Himalajës dhe vajin e tea tree të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë nga Kenia, kjo dyshe bën shijen e përsosur për të fiksuarit e kujdesit për lëkurën.

  • Himalayan Charcoal Purifying Clay Wash 125ml
  • Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask 75ml
Clear

Si përdoret

Është koha për të mbledhur mëngët dhe për të bërë duart tuaja pis. Gjërat do të bëhen të çrregullta (më vjen keq për këtë). Por do të jetë plotësisht e vlefshme.
1. Vendosni në lëkurë me majat e gishtave një shtresë të barabartë me maskë argjile qymyri.
2. Gëzoni atë ndjesi shpimi për 10-15 minuta.
3. Shpëlajeni me lëvizje rrethore për të eksfolijuar.
4. Ndjehuni të freskuar intensivisht. Përdoreni 2-3 herë në javë. Provojeni me rutinën tonë të lëkurës së Himalayan Charcoal.

Si përdoret

Është koha për të mbledhur mëngët dhe për të bërë duart tuaja pis. Gjërat do të bëhen të çrregullta (më vjen keq për këtë). Por do të jetë plotësisht e vlefshme.
1. Vendosni në lëkurë me majat e gishtave një shtresë të barabartë me maskë argjile qymyri.
2. Gëzoni atë ndjesi shpimi për 10-15 minuta.
3. Shpëlajeni me lëvizje rrethore për të eksfolijuar.
4. Ndjehuni të freskuar intensivisht. Përdoreni 2-3 herë në javë. Provojeni me rutinën tonë të lëkurës së Himalayan Charcoal.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Himalayan Charcoal Power Duo

Ju lutemi referojuni informacionit individual të produktit brenda kategorive kryesore për listën e detajuar të përbërësve.

My Review for Himalayan Charcoal Power Duo

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.