The Body Shop Kosovo

Florals & Frost White Musk Big Gift

DHURATE PER KRISHTLINDJE

AROME SENSUALE DHE FLORALE

VEGAN

Florals & Frost White Musk Big Gift

DHURATE PER KRISHTLINDJE

AROME SENSUALE DHE FLORALE

VEGAN

0/5
0 Mendime

Seti ynë Florals & Frost White Musk Big Gift është një surprizë vegane e mbushur me mrekulli për adhuruesit e aromës sonë ikonike.

Hyni në dush dhe lani kujdesin tuaj me Xhelin tonë të Dushit. Lë lëkurën të ndjehet e freskët dhe e pastër dhe ka erë të mrekullueshme me myshk. Më pas thajeni me peshqir dhe derdhni një copë nga locioni ynë aromatik për trupin për ta lënë lëkurën të ndjehet më e butë dhe më e lëmuar. Më në fund, shtrojini me disa spërkatje të Ujë Tualeti dhe disa spërkatje të Body Mist.

I mbushur me nota të aldehideve të pastra, jasemini ngushëllues dhe myshkun tonë sensual dhe pa egërsi, ky set dhuratë është dhurata perfekte e Krishtlindjeve për dikë që dëshiron të nuhasë freskuese lulesh dhe myzeqare, nga koka te këmbët.

Dhe kjo dhuratë po ndihmon për të sjellë ndryshim për ata që na ndihmuan ta bëjmë atë. Locioni juaj i mëndafshtë i trupit është pasuruar me vajin e arrave Braziliane të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit që gjenden në Amazonën peruane. Tregtia jonë me Candela Peru ndihmon në mbështetjen e mbi 100 grave me akses në punë dhe përfitime në një zonë me mundësi të kufizuara.

  • White Musk Shower Gel 250ml
  • White Musk Body Lotion 250ml
  • White Musk Eau de Toilette 60ml
  • White Musk Body Mist 100ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Florals & Frost White Musk Big Gift

My Review for Florals & Frost White Musk Big Gift

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.