The Body Shop Kosovo

Floral & Fearless White Musk Duo

AROME FLORALE

VEGAN

Floral & Fearless White Musk Duo

AROME FLORALE

VEGAN

0/5
0 Mendime

Bëni të lumtur të dashurin tuaj ose përkëdhelni veten me këtë grup klasik produktesh për kujdesin e trupit. Aroma e Muskut të Bardhë pasurohet me nota trëndafili, jasemini dhe qelibar.

Kutia është prodhuar nga Get Paper Industry – partneri ynë në Indi nën programin e Komunitetit të Tregtisë së Drejtë. Materiali i paketimit është i certifikuar nga FSC dhe i riciklueshëm.

Seti përmban:

Xhel dushi White Musk 250 ml
Mist trupi White Musk 100 ml

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Floral & Fearless White Musk Duo

My Review for Floral & Fearless White Musk Duo

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.