The Body Shop Kosovo

Enigmatic Black Musk Gift Box

Enigmatic Black Musk Gift Box

0/5
0 Mendime

Surprizoni veten ose një të dashur me setin elegant të dhuratave për njohësit e aromave sensuale Black Musk Medium. Myshku i zi magjeps me aromën e myshkut më të thellë dhe më shqisor. Në një kuti elegante kemi kombinuar formatet e preferuara nga seria, të cilat do t’ju magjepsin me aromën e shijshme të dardhës bambinella dhe rrënjës së errët të jamballit, me nota të ngrohta addictive të vaniljes së zezë dhe myshkut, të prodhuara pa dëm për kafshët.

Filloni ritualin me xhelin pastrues të dushit të pasuruar me aloe vera organike, i cili qetëson lëkurën dhe e lë atë të lëmuar. Vazhdoni me locionin aromatik, hidratues që do ta lërë lëkurën tuaj të butë dhe me aromë të butë. Përfundoni duke aplikuar sprej dhe shijoni aromën joshëse.

Ky grup simpatik aromash është dhurata perfekte për çdo rast. Është e paketuar në një kuti të bërë me letër të certifikuar FSC, e përshtatshme për ripërdorim nga partneri ynë i tregtisë së drejtë në Komunitet, Get Paper Industry në Nepal.

  • Xhel dushi Musk i zi 250 ml.
  • Locion Trupi Black Musk 250 ml.
  • Spray Trupi Musk i Zi 100 ml.
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Enigmatic Black Musk Gift Box

My Review for Enigmatic Black Musk Gift Box

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.