The Body Shop Kosovo

Dream & Glow Glowing Cherry Collection

DHURATE PER KRISHTLINDJE

AROME FLORALE DHE DELIKATE

VEGAN

Dream & Glow Glowing Cherry Collection

DHURATE PER KRISHTLINDJE

AROME FLORALE DHE DELIKATE

VEGAN

0/5
0 Mendime

Koleksioni ynë Dream & Glow Glowing Cherry është dhurata e ëndrrave për dikë që i pëlqen aromat e ëmbla dhe me lule.

Bëhuni shkumë me xhelin tonë të dushit. I pasuruar me aloe vera organike të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit nga Meksika, do të lërë lëkurën tuaj të freskuar mrekullisht. Dhe tregtia jonë ndihmon në mbështetjen e fermereve indigjene femra që jetojnë në buzë të pyjeve tropikale.

Më pas, thajeni me peshqir dhe mbajeni aromën tonë të mrekullueshme me disa copa të kremit tonë të trupit. Thjesht grijeni dhe spërkatni për ta lënë lëkurën të ndjehet më e butë dhe më e lëmuar.

Tani dhuroni pak lumturi me Ujën tonë të Tualetit. Ka nota të ëmbla dhe delikate të luleve të qershisë japoneze, lules osmanthus dhe drurit të sandalit, dhe është gjithashtu i certifikuar vegan nga The Vegan Society.

  • Glowing Cherry Shower Gel 250ml
  • Glowing Cherry Body Cream 200ml
  • Glowing Cherry Eau de Toilette 50ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Dream & Glow Glowing Cherry Collection

My Review for Dream & Glow Glowing Cherry Collection

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.