The Body Shop Kosovo

Cool & Comforting Blue Musk Collection

DHURATE PER KRISHTLINDJE

AROME E FRESKET

VEGAN

Cool & Comforting Blue Musk Collection

DHURATE PER KRISHTLINDJE

AROME E FRESKET

VEGAN

0/5
0 Mendime

Dashamirët e aromave do ta pëlqejnë koleksionin tonë vegan Cool & Comforting Blue Musk.

Thjesht, është aroma jonë më e lezetshme për këtë Krishtlindje. Hidhuni ne dush dhe pastroni lekuren tuaj me laresintonë të flokëve dhe trupit. I jep lëkurës një ndjesi të freskët, të pastër dhe me aromë të mrekullueshme. Më pas, spërkateni trupin me Ujit tonë të Tualetit. I mbushur me nota të myshkut pa egërsi dhe një përzierje intriguese të livandës së freskët, barbarozës së pasur dhe drurit kremoz të sandalit, ky set dhuratash është mbushësi i përsosur i çorapeve ose surpriza Secret Santa për dikë që dëshiron të ndihet i fuqizuar dhe i ngritur.

Kjo dhuratë gjithashtu u jep pak atyre që na ndihmuan për ta bërë atë. Xheli juaj i dushit është bërë me aloe vera organike të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit nga Meksika, për lëkurë që ndihet me dashuri më e lëmuar. Tregtia jonë ndihmon në mbështetjen e fermereve indigjene femra që jetojnë në buzë të pyjeve tropikale.

  • Blue Musk Hair & Body Wash 250ml
  • Blue Musk Eau de Toilette 60ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Cool & Comforting Blue Musk Collection

My Review for Cool & Comforting Blue Musk Collection

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.