The Body Shop Kosovo

Black Friday Collection

Vegan

Dhurate

Black Friday Collection

Vegan

Dhurate

0/5
0 Mendime

Kujdesuni për lëkurën tuaj ose bëni të lumtur një të dashur me këtë përzgjedhje të produkteve tona të preferuara për kujdesin e lëkurës.

Paketimi kompakt është i përshtatshëm për udhëtime. Seti përmban:

  • Maskë për fytyrën me këllëf Drops of Youth 21 ml
  • Maskë për fytyrën me qymyr Himalayan 15 ml
  • Vaj për heqjen e grimit Kamomili 20 ml
  • Vaj trupi shea 50 ml
  • Krem duarsh kërpi 30 ml

Ju lutemi rishikoni çdo produkt individual të përfshirë në komplet për të mësuar më shumë rreth përbërësve.

Clear

Si përdoret

1. Hiqni grimin me vaj kamomili.
2. Kujdesuni për lëkurën e fytyrës me maska ​​për fytyrën.
3. Hidratoni trupin me vaj trupi dhe duart – me krem ​​për duar.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Black Friday Collection

My Review for Black Friday Collection

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.