The Body Shop Kosovo

Hair Rings

Hair Rings

0/5
0 Mendime

Jepini flokëve shkëlqim festiv këtë Krishtlindje me Unazat tona të Flokëve me Yje. Përdridhni dhe gërshetoni flokët tuaja. Rrëshqitni disa nga unazat tona të flokëve. Jepini asaj elegance festive pak magji shtesë. Kjo është një dhuratë e përsosur ose një trajtim i vogël për bukurinë tuaj.

  • Gjashtë unaza flokësh në formë ylli
  • E përsosur për Santa të fshehtë ose mbushje në çorapet e dikujt
Clear

Si përdoret

1. Merrni një pjesë të flokëve.
2. Thurrini ose përdridhini.
3. Kapni një unazë flokësh dhe rrëshqiteni nëpër flokë.
Shikoni gamën tonë të plotë të dhuratave të Krishtlindjes.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Hair Rings

My Review for Hair Rings

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.