The Body Shop Kosovo

White Musk® Sport Gent’s – Set

Set dhuratë aromatik për meshkuj

Aromë freskuese

White Musk® Sport Gent’s – Set

Set dhuratë aromatik për meshkuj

Aromë freskuese

0/5
0 Mendime

Rigjallëroni rutinën e tij të dushit me gjërat e domosdoshme freskuese me Paketën tonë White Musk’s Sport Gent.
I mbushur me myshk pa mizori dhe një aromë të butë, freskuese agrumesh, i butë me larjen e flokëve dhe trupit. Aromatizohuni me deodorantin tonë që thahet shpejt me myshk.

Është dhurata perfekte për të për çdo rast.

  • Larës flokësh dhe trupi White Musk® Sport 200ml
  • Deodorant White Musk® Sport Anti-Perspirant 50ml
  • Testuar mbi burra, jo kafshë

Aloe Vera Organike e Komunitetit të Tregëtisë së Drejtë. Shumë delikate dhe qetësuese në lëkurë, aloe vera është perfekte për llojet e ndjeshme të lëkurës. Jona vjen nga Mexico.

Clear

Si përdoret

Rrëshqitni në sqetull. Mos e aplikoni në lëkurë të dëmtuar.

Nëse shfaqet skuqje ose acarim, ndërpriteni përdorimin. Mbajeni larg fëmijëve.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

White Musk® Sport Gent’s – Set

Alkool Denat., Ujë, Klorohidrat Alumini, Ujë Hamamelis Virginiana, Parfum, Alkool, Hidroksietilcelulozë, Heksil Kinnamal, Linalool, Limonene, Benzil Salicilat, Pluhur i Lëngut të Gjetheve të Aloe Barbadensis, Hidroksicitronellal, Alkool Benzil, Alkool Gezinë, Geraniol Gerani,

My Review for White Musk® Sport Gent’s – Set

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.