The Body Shop Kosovo

Bold Blue Musk Duo

SET DHURATE

VEGAN

Bold Blue Musk Duo

SET DHURATE

VEGAN

0/5
0 Mendime

Surprizoni veten ose një të dashur me kompletin elegant të dhuratave Blue Musk Small.

Blue Musk magjeps me aromën e tij të freskët dhe të drunjtë. Xheli dhe shampoja e dushit dhe spërkatja aromatike e trupit rrethojnë me notat e tyre të ngrohta të livandës së freskët, barbarozës së harlisur dhe drurit kremoz të sandalit, të plotësuara nga vetiver natyral dhe vaj bergamoti. Sigurisht, formula plotësohet nga myshku ikonik i The Body Shop, i prodhuar pa dëmtuar kafshët, i cili i jep sofistikim aromës.

Formula e produktit pastrues është e pasuruar me aloe vera organike, e prodhuar në kuadër të programit të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit në Meksikë, e cila hidraton dhe qetëson lëkurën e trupit.

Ky grup simpatik aromash është dhurata perfekte për çdo rast.

  • Xhel dushi dhe shampo Blue Musk 250 ml.
  • Spray Trupi Musk blu 100 ml.
  • Projektuar për çdo gjini
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Bold Blue Musk Duo

My Review for Bold Blue Musk Duo

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.