The Body Shop Kosovo

Zingy & Zesty Satsuma Treats

96 ORË HIDRETIM

SET DHURATË PËR KRISHTLINDJE

Zingy & Zesty Satsuma Treats

96 ORË HIDRETIM

SET DHURATË PËR KRISHTLINDJE

0/5
0 Mendime

Freskohu këtë sezon me setin tonë të dhuratave të festave Zingy & Zesty Satsuma Treats.

Shfaqni shkëlqimin me gjelin tonë të dushit. I pasuruar me ekstrakt frutash satsuma, ky pëlhurëzues i freskët ju lë me ndjesinë e rifreskueshme.

Pastërmohuni dhe trajtoni trupin e bukur me 96 orë hidratim me Kremën tonë të Trupit të pasuruar. Vendosni në të gjithë lëkurën tuaj, lërini të shkrihet, kënaquni me aromën dhe lëreni lëkurën të ndihet më e butë.

  • Satsuma Shower Gel 60m
  • Satsuma Body Butter 50ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Zingy & Zesty Satsuma Treats

My Review for Zingy & Zesty Satsuma Treats

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.