The Body Shop Kosovo

Wonder & Wishes Hand Balm Duo

KUJDESI PËR DUAR

SET DHURATË

Wonder & Wishes Hand Balm Duo

KUJDESI PËR DUAR

SET DHURATË

0/5
0 Mendime

Seti ynë i dhuratave Christmassy Hand Balm Duo është trajtimi perfekt për adhuruesit e aromave festive.

A do të filloni me aromen e portokallit me erëza apo me pishën e egër gjallëruese? Të dy balsamët e duarve kanë erë të mrekullueshme si Krishtlindje dhe janë bërë me gjalpë shea të Komunitetit Fair Trade nga Gana që ndihmon në sigurimin e pavarësisë financiare për mbi 600 gra.

Një dhuratë e mrekullueshme vegane e Krishtlindjeve, mbushëse çorape ose surprizë Secret Santa, atyre do t’ju pëlqejë të hidratoni pëllëmbët dhe gjinjtë e tyre me këto ëmbëlsira të edicionit special.

  • Spiced Orange Hand Balm 30ml
  • Wild Pine Hand Balm 30ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Wonder & Wishes Hand Balm Duo

My Review for Wonder & Wishes Hand Balm Duo

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.