The Body Shop Kosovo

Squeeze & Soften Almond Hand Care Gift

KUJDESI PËR DUAR DHE THONJË

SETR DHURATË

Squeeze & Soften Almond Hand Care Gift

KUJDESI PËR DUAR DHE THONJË

SETR DHURATË

0/5
0 Mendime

Dhurata jonë për kujdesin e duarve “Squeeze & Soften Almond” është një mënyrë e mrekullueshme për të sjellë pak dashuri për kujdesin e duarëve dhe thonjëve këtë Krishtlindje.

Dhurojini pak dashuri atyre duarëve dhe thonjëv me kremin tonë hidratues dhe ushqyes të duarve. Shtrydhni një sasi dhe masazhoni për të ndihmuar në lehtësimin e thatësisë dhe gjendjen e lëkurës dhe thonjve. Vazhdoni me vajin tonë dy-në-një për thonjtë dhe kutikulat për të ndihmuar në zbutjen e thonjve të thatë dhe ruajtjen e kutikulave me pamje të shëndetshme.

Kjo dyshe e dobishme është një dhuratë e ëmbël . Kremi ynë hidratues i duarve është pasuruar me gjalpë shea në Komunitet Fair Trade nga Gana. Dhe vaji ynë Nail & Cuticle është bërë me vaj ulliri organik të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit nga Italia jugore që ndihmon në mbështetjen e fermerëve ruralë me mundësi të ardhurash. Është surpriza perfekte Secret Santa ose mbushëse çorape për dikë të veçantë.

  • Almond Hand Cream 30ml
  • Almond Nail & Cuticle Oil 1.8ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Squeeze & Soften Almond Hand Care Gift

My Review for Squeeze & Soften Almond Hand Care Gift

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.