The Body Shop Kosovo

Shea Beauty Bag

PËR LËKURË TË THATË

VEGAN

Shea Beauty Bag

PËR LËKURË TË THATË

VEGAN

0/5
0 Mendime

Jepini lëkurës së thatë kujdesin që i nevojitet.

Mbështilleni veten me shkumën e butë të xhelit kremoz të dushit.

Thani lëkurën dhe aplikoni teksturën e pasur të vajit të trupit. Plotësisht vegan dhe me 96% përbërës me origjinë natyrale, i siguron lëkurës 96 orë hidratim.

Masazhoni butësisht kremin e duarve në lëkurë për të shijuar lëkurë të ushqyer në çdo kohë të ditës.

Me këtë komplet ne mbështesim partnerët tanë në programin e Tregtisë së Drejtë në Komunitet, të cilët na ndihmojnë për ta prodhuar atë. Vaji ushqyes për trupin dhe xheli i butë i dushit janë pasuruar me gjalpë shea të nxjerrë nga Gana nën programin tonë të Tregtisë së Drejtë.

Tregtia me ne siguron pavarësi financiare për mbi 600 gra nga 11 fshatra. Një pjesë e fondeve drejtohen për projekte sociale, si shëndetësia dhe arsimi. Sot, më shumë se 49,000 njerëz përfitojnë nga ajo që kemi arritur në kuadër të programit. Deri më tani kemi ndërtuar 6 shkolla dhe një klinikë.

Seti përmban:

  • Krem dushi Shea 60 ml
  • Gjalpë trupi Shea 50 ml
  • Krem duarsh Shea 30 ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Shea Beauty Bag

My Review for Shea Beauty Bag

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.