The Body Shop Kosovo

Refreshing White Musk Sport Gift Set

Refreshing White Musk Sport Gift Set

0/5
0 Mendime

Bëjeni të lumtur mashkullin pranë jush, një të afërm apo mik me setin White Musk Sport.

Me këtë komplet jo vetëm që do të lumturoni veten ose një të dashur, por gjithashtu do të mbështesni partnerët tanë në programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, i cili na ndihmon ta prodhojmë atë. Produktet janë të pasuruara me aloe vera qetësuese nga Meksika, e prodhuar nga fermerët vendas. Partneriteti me ne siguron të ardhura të qëndrueshme dhe pavarësi financiare në zonat ku mundësitë e punësimit janë të kufizuara.

Materiali i paketimit është i certifikuar nga FSC dhe i riciklueshëm.

Seti përmban:

  • Xhel dushi White Musk Sport 200 ml
  • Deodorant Roll-on për meshkuj White Musk Sport 50 ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Refreshing White Musk Sport Gift Set

My Review for Refreshing White Musk Sport Gift Set

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.