The Body Shop Kosovo

Love & Lather Soap Collection

Love & Lather Soap Collection

0/5
0 Mendime

Dhuroni vetes ose jepini një të dashuri koleksionin e sapunëve që do t’ju mbështjellin me flluskat e tyre delikate dhe aromatike të sapunit.

Sapuni i ullirit është pasuruar me vaj ulliri organik të prodhuar në kuadër të programit të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit në Itali, i cili ndihmon fermerët në komunitet të kenë të ardhura të sigurta. Sapuni nga Qumështi i bajames është pasuruar me qumësht bajamesh organike dhe vaj të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit në Spanjë. Sapuni Shea është pasuruar me gjalpë shea, i punuar me dorë nën programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit në Ganë, dhe sapuni British Rose është bërë me një esencë të ngjyrave rozë të zgjedhura me dorë.

Dhurata e sapunëve luksoz zgjon shqisat me aromat e saj simpatike dhe e lë lëkurën të pastër dhe me erë të mrekullueshme.

  • Soap British Rose 100 g
  • Soap Almond milk 100 g
  • Soap Olive 100 g
  • Soap Shea 100 g
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Love & Lather Soap Collection

My Review for Love & Lather Soap Collection

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.