The Body Shop Kosovo

Lather & Slather Creamy Duo

SET DHURATASH PËR KUJDESIN E TRUPIT

PËR LËKURËN E THATË

VEGANE

Lather & Slather Creamy Duo

SET DHURATASH PËR KUJDESIN E TRUPIT

PËR LËKURËN E THATË

VEGANE

0/5
0 Mendime

Gjeli i avokados dhe kremi i trupit me qumësht bajame janë të pasura me më shumë se 90% përbërës natyralë, duke përfshirë vaj ulliri të bërë dorazi, nën programin Community Fair Trade në Ghanë, i cili ushqen lëkurën në thellësi dhe e lë atë të butë. Me programe tregtare të drejtë, ne mbështesim komunitete lokale duke punësuar më shumë se 600 gra në 11 fshatra, duke u dhënë atyre pavarësi financiare. Pjesa e fondeve drejtohet drejt projekteve sociale, si shëndetësi dhe arsim. Deri më tani, kemi ndërtuar 6 shkolla dhe një klinikë dhe më shumë se 49,000 njerëz përfitojnë nga ajo që kemi arritur nën program. Formula e kremës me qumësht bajame gjithashtu është e përkrahuar me qumësht bajame prodhuar nën programin Community Fair Trade në Spanjë dhe vaj susami prodhuar nën programin Community Fair Trade në Nikaraguaj. Ata ngushëllojnë dhe hidrojën trupin, duke e lënë atë të ndjehet rehat.

Filloni ritualin tuaj të bukurisë me një gjel dushi që do t’ju pastrojë dhe freskojë lëkurën. Vazhdoni me vajin e trupit, i cili me teksturën e tij kremuese do të ushqejë dhe zbutë lëkurën, duke i dhënë atij 96 orë hidratim. Kremi intensiv i qumështit të bajameve vjen në paketim të riciklueshëm që është bërë nga 100% plastike të ricikluara, duke përfshirë ato të prodhuara nën programin Community Fair Trade në Indi. Kjo e bën të mundur që çdo herë që të trajtoni me kujdes trupin tuaj dhe të tregojni kujdes dhe qëndrim ndaj planetit.

Paketuar në një kuti të riciklueshme të bërë nga letër e certifikuar FSC, një dhuratë me kujdes të butë është një zgjedhje e shkëlqyer për çdo rast.

Dimensionet e kompaktuara të produkteve janë të përshtatshme gjatë udhëtimit.

  • Gjeli dushi i avokados 60 ml.
  • Vaji i trupit me qumësht bajame 50 ml.
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Lather & Slather Creamy Duo

My Review for Lather & Slather Creamy Duo

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.