The Body Shop Kosovo

Lather & Slather Citrus Duo

PËR LËKURË NORMAL

VEGAN

Lather & Slather Citrus Duo

PËR LËKURË NORMAL

VEGAN

0/5
0 Mendime

Gëzoni një të dashur me setin Citrus Treats.

Tharuni lëkurën dhe aplikoni teksturën e pasur të vajit të trupit. Me 96% përbërës natyralë dhe plotësisht vegane, ajo ofron 96 orë hidratim të lëkurës.

Me këtë set, ne e mbështesim partnerin tonë në programin Community Fair Trade, që na ndihmojnë të prodhojmë atë.

Kuti e vajit të trupit është prodhuar nga plastika e ricikluar, duke përfshirë plastikën e mbledhur në Indi nëpërmjet programit Community Fair Trade nga partneri ynë Plastics for Change. Falë kësaj bashkëpunimi, mbledhësit e mbetjeve marrin një çmim të drejtë për punën e tyre dhe kushtet e tyre të punës përmirësohen.

Seti përmban:

  • 60 ml gel dush me greyfurt rozë.
  • 50 ml vaj trupi me mandarinë.
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Lather & Slather Citrus Duo

My Review for Lather & Slather Citrus Duo

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.