The Body Shop Kosovo

Lather & Slather British Rose Duo

LKEURE NORMALE

VEGAN

Lather & Slather British Rose Duo

LKEURE NORMALE

VEGAN

0/5
0 Mendime

Kujdesuni për lëkurën tuaj ose bëni të lumtur një të dashur me këtë set dhuratash. Të pasuruar me aromën delikate të luleve të trëndafilit britanik, produktet e bëjnë lëkurën të lëmuar dhe të butë.

Filloni ritualin tuaj të bukurisë me një xhel dushi që do të pastrojë dhe freskojë lëkurën. Vazhdoni me vajin e trupit, i cili me teksturën e tij të dendur prej kadifeje do të ushqejë dhe zbutë lëkurën, duke i siguruar asaj 96 orë hidratim. Vaji i trupit është vegan dhe përmban 96% përbërës me origjinë natyrale.

Madhësia kompakte e produkteve është e përshtatshme për udhëtime.

Të kombinuara në një çantë udhëtimi të thjeshtë të ripërdorshme, produktet janë dhurata perfekte për çdo rast.

Me këtë komplet ne mbështesim partnerët tanë në programin e Komunitetit të Tregtisë së Drejtë, të cilët na ndihmojnë për ta prodhuar atë. Vaji ushqyes për trupin dhe xheli i butë i dushit janë pasuruar me gjalpë shea të nxjerrë nga Gana nën programin tonë të Tregtisë së Drejtë.

Tregtia me ne siguron pavarësi financiare për mbi 600 gra nga 11 fshatra. Një pjesë e fondeve drejtohen për projekte sociale, si shëndetësia dhe arsimi. Sot, më shumë se 49,000 njerëz përfitojnë nga ajo që kemi arritur në kuadër të programit. Deri më tani kemi ndërtuar 6 shkolla dhe një klinikë.

Seti përmban:

  • Xhel dushi British Rose 60 ml
  • Gjalpë trupi British Rose 50 ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Lather & Slather British Rose Duo

My Review for Lather & Slather British Rose Duo

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.