The Body Shop Kosovo

Lather & Slather British Rose Duo

SET DHURATE PER KUJDESIN E TRUPIT

VEGAN

Lather & Slather British Rose Duo

SET DHURATE PER KUJDESIN E TRUPIT

VEGAN

0/5
0 Mendime

Nuk ke nevojë për justifikim për të dhuruar diçka të veçantë dikujt të veçantë. Për llojet normale të lëkurës që kanë nevojë për trajtim të vërtetë të freskueshëm, çifti ynë Lather & Slather British Rose do të adhurojë trupin e tyre të bukur nga koka deri në këmbë.

Por ky set dhuratash nuk do të adhurojë vetëm trupin e tyre. Ai mbështet partnerët tanë të Tregtisë së Drejtës së Bashkësisë që na ndihmuan të bëjmë këtë produkt. Body Butter  dhe Shower Gel-i i shkëlqyeshëm  janë të pasura me gjalpë shea me prodhim dore nga Ghana e Tregtisë së Drejtë të Bashkësisë.

Tregtimi ynë ndihmon në sigurimin e pavarësisë financiare për më shumë se 600 gra në 11 fshatra. Ne gjithashtu paguajmë një premi mbi një çmim të drejtë për të ndihmuar në investimin e projekteve komunitare. Sot, mbi 49,000 njerëz përfitojnë nga ky fond premie, duke përfshirë projekte shëndetësore, higjienike dhe arsimore. Deri më tani, janë ndërtuar gjashtë shkolla dhe një klinikë shëndetësore nga këto investime.

Pakrimi jonë Body Butter është gjithashtu bërë me plastik të ricikluar 100%, duke përfshirë plastik të ricikluar të Tregtisë së Drejtë të Bashkësisë që është mbledhur nga rrugët e Bengalurut, Indi. Partneriteti ynë ndihmon në sigurimin e një çmimi të drejtë dhe kushte më të mira pune për mbledhësit e mbeturinave.

Paketa është gjithashtu e certifikuar nga FSC dhe mund të riciklohet gjerësisht.

Zbuloni si ndihmojmë komunitetet dhe luftojmë për një botë më të drejtë dhe më të bukur.

  • British Rose Shower Gel 60ml
  • British Rose Body Butter 50ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Lather & Slather British Rose Duo

My Review for Lather & Slather British Rose Duo

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.