The Body Shop Kosovo

Konjac Sponge Collection

Konjac Sponge Collection

0/5
0 Mendime

Kënaqni veten ose një të dashur me dhuratën me kete dhurate e cila permban 3 kërpudha Konjac. Hiqni butësisht lëkurën e vdekur dhe lëreni fytyren tuaj të lëmuar dhe elastike. Ato janë një shtesë e shkëlqyer në rutinën e kujdesit të lëkurës së fytyrës, duke siguruar pastrimin e saj të thellë dhe efektiv.

Çdo Konjac Sponge pasurohet me një përbërës të ndryshëm, sipas nevojave të ndryshme të lëkurës. Sfungjeri i zi me qymyr druri ndihmon në pastrimin e thellë të lëkurës. Sfungjeri rozë prej balte e lë lëkurën të freskët dhe të shndritshme, dhe çaji jeshil me vetitë e tij antioksiduese dhe detoksifikuese freskon lëkurën dhe përmirëson pamjen e saj.

  • Dhuratë me tre kërpudha konjac
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Konjac Sponge Collection

My Review for Konjac Sponge Collection

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.