The Body Shop Kosovo

Headband & Scrunchie Duo

Headband & Scrunchie Duo

0/5
0 Mendime

Një set me dy aksesorë të paketuar në një kuti-dhuratë të lezetshme.

Shiriti i kokës do të mbledhë flokët tuaj ndërsa aplikoni grimin, pastroni fytyrën ose kryeni trajtimet tuaja të preferuara të bukurisë. Me scrunchie-n tonë mund t’i stiloni flokët në mënyra argëtuese dhe kështu të përqafoni me humor stinën e festave.

  • Shirit koke
  • Lidhëse flokësh
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Headband & Scrunchie Duo

My Review for Headband & Scrunchie Duo

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.