The Body Shop Kosovo

Foam & Merriment Shower Gel Trio

Foam & Merriment Shower Gel Trio

0/5
0 Mendime

Gjallëroni rutinën e dushit të më të dashurve tuaj këtë Krishtlindje me setin tonë të dhuratave me xhel dushi me shkumë dhe gëzim trio.

Zgjedhni një nga tre xhel dushi me aromë frutash, me lëng dhe agrume. Hyni dhe beni shkumë me një shtrydhje të formulave tona pastruese dhe freskuese. Xhelët tanë freskues të dushit u bëjnë mirë edhe të tjerëve. Çdo xhel është pasuruar me aloe vera organike të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit nga Meksika që ndihmon në mbështetjen e fermereve femra me të ardhura të qëndrueshme, ndërkohë që ndihmon në mbrojtjen e biodiversitetit të rajonit.

Ky është mbushësi i përsosur i çorape ose surpriza Secret Santa për dikë që meriton një kënaqësi të lezetshme.

  • Mango Shower Gel 60ml
  • Pink Grapefruit Shower Gel 60ml
  • Strawberry Shower Gel 60ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Foam & Merriment Shower Gel Trio

My Review for Foam & Merriment Shower Gel Trio

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.