The Body Shop Kosovo

Citrus Beauty Bag

Citrus Beauty Bag

0/5
0 Mendime

Kujdesuni për lëkurën tuaj ose bëni të lumtur një të dashur me këtë përzgjedhje produktesh me shije agrumesh.

Filloni me një xhel dushi që freskon dhe pastron butësisht lëkurën. Vazhdoni me vajin vegan të trupit, i cili me teksturën e dendur prej kadifeje ushqen dhe zbut lëkurën. Kujdesuni edhe për lëkurën e duarve duke aplikuar krem ​​duarsh sa herë që është e nevojshme.

Të kombinuara në një çantë udhëtimi të thjeshtë të ripërdorshme, produktet janë dhurata perfekte për çdo rast.

Me këtë komplet ne mbështesim partnerët tanë në programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, të cilët na ndihmojnë për ta prodhuar atë. Vaji ushqyes për trupin është pasuruar me gjalpë shea të nxjerrë nga Gana nën programin tonë të Tregtisë së Drejtë.

Tregtia me ne siguron pavarësi financiare për mbi 600 gra nga 11 fshatra. Një pjesë e fondeve drejtohen për projekte sociale, si shëndetësia dhe arsimi. Sot, më shumë se 49,000 njerëz përfitojnë nga ajo që kemi arritur në kuadër të programit. Deri më tani kemi ndërtuar 6 shkolla dhe një klinikë.

Seti përmban:

  • Xhel dushi Pink Grapefruit 60 ml
  • Gjalpë trupi Satsuma 50 ml
  • Krem duarsh Pink Grapefruit 30 ml
  • çantë tualeti e ripërdorshme
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Citrus Beauty Bag

My Review for Citrus Beauty Bag

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.