The Body Shop Kosovo

British Rose Beauty Bag

British Rose Beauty Bag

0/5
0 Mendime

Kujdesuni për lëkurën tuaj ose bëni të lumtur një të dashur me këtë përzgjedhje të produkteve British Rose.

Mbështilleni veten me shkumën e butë të xhelit freskues të dushit.

Thani lëkurën dhe aplikoni vajin kremoz të trupit. I krijuar me 95% përbërës me origjinë natyrale, duke përfshirë ekstraktin e trëndafilit anglez dhe gjalpin ganez shea, vaji i trupit zbut lëkurën dhe siguron 96 orë hidratim.

Me këtë komplet ne mbështesim partnerët tanë në programin e Tregtisë së Drejtë në Komunitet, të cilët na ndihmojnë për ta prodhuar atë. Vaji ushqyes për trupin dhe xheli i butë i dushit janë pasuruar me gjalpë shea të nxjerrë nga Gana nën programin tonë të Tregtisë së Drejtë.

Tregtia me ne siguron pavarësi financiare për mbi 600 gra nga 11 fshatra. Një pjesë e fondeve drejtohen për projekte sociale, si shëndetësia dhe arsimi. Sot, më shumë se 49,000 njerëz përfitojnë nga ajo që kemi arritur në kuadër të programit. Deri më tani kemi ndërtuar 6 shkolla dhe një klinikë.

Seti përmban:

  • Xhel dushi British Rose 60 ml
  • Gjalpë trupi British Rose 50 ml
  • Krem duarsh British Rose 30 ml
  • Paketuar në një çantë të ripërdorshme
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

British Rose Beauty Bag

My Review for British Rose Beauty Bag

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.