The Body Shop Kosovo

Tote Bag

Tote Bag

0/5
0 Mendime

Dhuroni vetes ose të dashurve tuaj çantën simpatike dhe të ripërdorueshme.

Mund ta mbushni me dhurata apo ëmbëlsira. Dorezat e rehatshme të çantës e bëjnë atë të përshtatshme për përdorim në jetën e përditshme, dhe me idenë e ripërdorshme do të jeni dashamirës te kujdesit për natyrën.

  • E ripërdorueshme
  • Përmasat: 37 cm. x 36 cm. me një fund 8 cm të gjerë.
  • Bërë nga material rezistent
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Tote Bag

My Review for Tote Bag

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.