The Body Shop Kosovo

Small Gifting Bag

PERSONALIZO DHURATEN TENDE

Small Gifting Bag

PERSONALIZO DHURATEN TENDE

0/5
0 Mendime

Krijoni një dhuratë të veçantë për të dashurin tuaj duke zgjedhur produktet që do t’ju pëlqejnë dhe që do t’i paketoni me kujdes në zarfin e dhuratave të The Body Shop.

Paketimi është punuar me dorë nga mjeshtrit e “Get Paper Industrie” në Nepal, të cilët janë partneri ynë i kahershëm në nismën e tregtisë së ndershme. Për ta bërë atë, ata përdorin letër që prodhojnë me dorë, duke përdorur materiale dhe qasje të qëndrueshme, që tregon kujdes dhe qëndrim ndaj natyrës.

  • Madhësia 16 cm. x 11 cm. x 23 cm.
  • Plotësoni me produktet tuaja të zgjedhura për të krijuar një dhuratë të personalizuar
  • Punuar me dorë nga “Get Paper Industries”, partnerët tanë tregtarë në Nepal
  • Me letër të punuar me dorë nga materiale të qëndrueshme
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Small Gifting Bag

My Review for Small Gifting Bag

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.