The Body Shop Kosovo

Gifting Bag

Gifting Bag

0/5
0 Mendime

Jepni dhuratën e përsosur këtë Krishtlindje duke Krijuar Trastën Tuaj të Vogël Dhuratë të Krishtlindjeve. Zgjidhni produktet që e dini se do t’u pëlqejnë, shtojini në shportën tuaj së bashku me çantën tuaj bosh të dhuratave dhe ne mund ta mbushim dhe dorëzojmë atë. E bërë nga jute 100% natyrale, trasta juaj është punuar me dorë nga partneri ynë i Komunitetit të Tregtisë së Drejtë Teddy Exports në Indi, të cilët sigurojnë punë dhe paga të drejta për mbi 600 persona.

  • Trastë Dhuratash për Krishtlindje e mbushshme
  • Krijoni një dhuratë unike për dikë të veçantë
  • 23.5cm x 18cm x 9cm
Clear

Si përdoret

1. Vendosni dhuratat e përsosura dhe shtoni trastën e dhuratave në shportën tuaj.
2. Shënoni “Paketim dhuratë” në arkë nëse doni të dërgojmë trastën tuaj të dhuratës të mbushur me produktet tuaja të zgjedhura. Kjo është në dispozicion vetëm nëse produktet tuaja i nxe trasta juaj e dhuratave.
3. Nëse është pjesë e një porosie më të madhe (ose doni ta mbushni vetë qesen tuaj të dhuratës), mos e shënoni ‘Paketim Dhuratë’.
Shikoni gamën tonë të plotë të dhuratave të Krishtlindjes.

Si përdoret

1. Vendosni dhuratat e përsosura dhe shtoni trastën e dhuratave në shportën tuaj.
2. Shënoni “Paketim dhuratë” në arkë nëse doni të dërgojmë trastën tuaj të dhuratës të mbushur me produktet tuaja të zgjedhura. Kjo është në dispozicion vetëm nëse produktet tuaja i nxe trasta juaj e dhuratave.
3. Nëse është pjesë e një porosie më të madhe (ose doni ta mbushni vetë qesen tuaj të dhuratës), mos e shënoni ‘Paketim Dhuratë’.
Shikoni gamën tonë të plotë të dhuratave të Krishtlindjes.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Gifting Bag

My Review for Gifting Bag

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.