The Body Shop Kosovo

Big Gifting Bag

Çantë dhuratë Krishtlindjesh

Krijo një dhuratë unike

Big Gifting Bag

Çantë dhuratë Krishtlindjesh

Krijo një dhuratë unike

0/5
0 Mendime

Jepni dhuratën e përsosur këtë Krishtlindje me Krijoni Çantën Tuaj të Madhe Dhuratë për Krishtlindje.

Zgjidhni dhuratat që e dini se do të pëlqejnë, shtojini në shportën tuaj së bashku me çantën tuaj bosh të dhuratave dhe ne mund ta mbushim dhe dorëzojmë atë.

Bërë nga jute 100% natyrale, qesja juaj është punuar me dorë nga partneri ynë i Komunitetit të Tregtisë së Drejtë Teddy Exports në Indi, të cilët sigurojnë punë dhe paga të drejta për mbi 600 persona.

  • Çantë dhuratash të mbushshme për Krishtlindje
  • Krijoni një dhuratë unike për dikë të veçantë
  • 25.5cm x 22.5cm x 12cm
Clear

Si përdoret

1. Zgjidhni dhuratat e përsosura dhe shtoni çantën e dhuratave në shportën tuaj.
2. Shënoni “mbështjellje dhuratë” në arkë nëse doni të dërgojmë çantën tuaj të dhuratës të mbushur me dhuratat tuaja të zgjedhura. Kjo është në dispozicion vetëm nëse dhuratat tuaja përshtaten brenda çantës tuaj të dhuratave.
3. Nëse është pjesë e një porosie më të madhe (ose doni ta mbushni vetë qesen tuaj të dhuratës), mos e shënoni “mbështjellje për dhuratë”.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Big Gifting Bag

My Review for Big Gifting Bag

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.