The Body Shop Kosovo

Gift Paper Bag

Gift Paper Bag

0/5
0 Mendime

Krijoni një dhuratë të veçantë për të dashurin tuaj, duke zgjedhur produktet që do t’ju pëlqejnë dhe që do t’i paketoni me kujdes në çantën e dhuratave të The Body Shop.

Paketimi është punuar me dorë nga artizanët e “Get Paper Industry” në Nepal, të cilët janë partneri ynë afatgjatë në Iniciativën e Tregtisë së Drejtë. Për ta bërë atë përdorin letër, të cilën e prodhojnë me dorë, duke përdorur materiale dhe qasje të qëndrueshme, të cilat tregojnë kujdes dhe qëndrim ndaj natyrës.

  • Përmasat 26 cm x 19 cm x 25 cm
  • Mbusheni me produktet tuaja të zgjedhura për të krijuar një dhuratë të personalizuar
  • Punuar me dorë nga Get Paper Industries, partnerët tanë tregtarë në Nepal
  • Me letër të punuar me dorë e bërë nga materiale të qëndrueshme
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Gift Paper Bag

My Review for Gift Paper Bag

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.