The Body Shop Kosovo

Cork Make-Up Bag

Cork Make-Up Bag

0/5
0 Mendime

Vendosni të gjitha gjërat e makeup-it në çantën tonë me stil, me madhësi udhëtimi, Çantë Makeup-i prej Druri Tape. Pjesa e jashtme ka një strukturë natyrore të tapës dhe është bërë me tapë të korrur në mënyrë të qëndrueshme nga Portugalia.

  • Çantë makeup-i
  • 100% tapë në pjesën e jashtme
  • Astar 100% poliester
  • Mbërthehet me zinxhixhir
  • 20cm x 12cm
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Cork Make-Up Bag

Pjesa e jashtme: 100% Dru Tape, Astari: 100% Poliester, PP e pa thurrur Mbyllja: Zinxhir Najloni me pjesë metalike të zezë

My Review for Cork Make-Up Bag

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.