The Body Shop Kosovo

Medium Gifting Bag

Medium Gifting Bag

0/5
0 Mendime

Kjo çantë mesatare dhuratash është perfekte për krijimin e dhuratave tuaja të personalizuara. Thjesht mbusheni me produktet e tyre të preferuara, kapni një kartolinë dhuratë dhe u jepni atyre diçka ekstra të veçantë. Qesja e pambukut është punuar nga partneri ynë i Komunitetit të Tregtisë së Drejtë në Indi, Teddy Exports, të cilët ofrojnë kushte të mira pune, paga të drejta për punonjësit dhe programe të komunikimit me komunitetin duke përfituar njerëz nga 30 fshatra lokale.

  • Çantë pambuku mesatare
  • Bërë nga partnerët tanë të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë në Indi
  • Ideale për dhurata të personalizuara
  • Ripërdoren si çanta tualeti
  • Madhësia mesatare: Gjatësia 230 mm x Gjerësia 120 mm x Lartësia 290 mm
Clear

Si përdoret

1. Vendosni se cila madhësi e çantës ju nevojitet
2. Zgjidhni produktet që dëshironi të dhuroni.
3. Mbushni qesen, lidhni fjongon dhe do të jeni mirë!

Si përdoret

1. Vendosni se cila madhësi e çantës ju nevojitet
2. Zgjidhni produktet që dëshironi të dhuroni.
3. Mbushni qesen, lidhni fjongon dhe do të jeni mirë!

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Medium Gifting Bag

My Review for Medium Gifting Bag

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.