The Body Shop Kosovo

Little Gifting Box

Little Gifting Box

0/5
0 Mendime

Bëni diçka ekstra të veçantë dhe krijoni dhuratën tuaj! Thjesht zgjidhni disa produkte që mendoni se do t’i pëlqejnë, plotësojeni dhe jeni në rregull. Mos harroni të merrni një kartolinë dhurate. Çantat tona të dhuratave janë punuar me dorë nga artizanët e Get Paper Industries, partnerët tanë të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë në Nepal, duke përdorur materiale të qëndrueshme.

  • Madhësia e vogël (Gjatësia 260 mm x Gjerësia 190 mm x Lartësia 250 mm)
  • Mbusheni me produktet tuaja të zgjedhura për të krijuar një dhuratë të personalizuar
  • Punuar me dorë nga Get Paper Industries, partnerët tanë të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë në Nepal
  • Bërë me letër të punuar me dorë nga materiale të qëndrueshme
Clear

Si përdoret

1. Vendosni se cila madhësi e çantës ju nevojitet.
2. Zgjidhni produktet që dëshironi të dhuroni.
3. Mbushni çantën, rregullojeni bukur dhe jeni në rregull!

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Little Gifting Box

My Review for Little Gifting Box

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.