The Body Shop Kosovo

Zesty Clementine & Starfruit Fragrance Set

Zesty Clementine & Starfruit Fragrance Set

0/5
0 Mendime

Jepini vetes një aromë frutash të parezistueshme gjatë gjithë ditës me këtë grup shijesh.

Kutia është prodhuar nga Get Paper Industry – partneri ynë në Indi nën programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit. Materiali i paketimit është i certifikuar nga FSC dhe i riciklueshëm.

Seti përmban:

  • Spray për flokët dhe trupin Clementine & Starfruit 150 ml
  • Aromë e ngurtë Clementine & Starfruit 4.5 g
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Zesty Clementine & Starfruit Fragrance Set

My Review for Zesty Clementine & Starfruit Fragrance Set

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.