The Body Shop Kosovo

Unwind The Mind Breathe Discovery Kit

SET DHURATE

100% VAJRA ESENCIAL

VEGAN

Unwind The Mind Breathe Discovery Kit

SET DHURATE

100% VAJRA ESENCIAL

VEGAN

0/5
0 Mendime

Surprizoni veten ose një të dashur me setin elegant Breathe nga sfera Wellness. Në të, ne kemi kombinuar një balsam trupi dhe vaj aromatik nga sfera e gjumit që do t’ju freskojë shqisat dhe do t’ju ndihmojë të relaksoheni.

Aplikoni disa pika vaj aromatik në pikat e pulsit dhe merrni frymë thellë. Aroma tonike do t’ju ndihmojë të freskoheni dhe të relaksoheni. Është bërë me vaj esencial eukalipt 100% natyral dhe të biodegradueshëm* nga Kina dhe vaj rozmarine 100% natyral dhe të biodegradueshëm* nga Spanja.

Balsami qetësues Breathe është një format i përshtatshëm që mund ta merrni kudo me vete. Masazhoni një sasi të vogël në pikat e pulsit ose nën hundë dhe thithni thellë. Ai është i pasuruar me 99% përbërës me origjinë natyrale, duke përfshirë vaj esencial eukalipt 100% natyral dhe të biodegradueshëm* nga Kina dhe vaj rozmarine 100% natyral dhe biodegradues* nga Spanja. Formula e tij plotësohet me vaj ulliri organik hidratues të prodhuar në kuadër të programit të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit në Itali.

* Plotësisht i biodegradueshëm sipas dispozitave të OECD 301.

  • Kondicioner qetësues Breathe 30 gr.
  • Vaj aromatik Breathe 9 ml.
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Unwind The Mind Breathe Discovery Kit

My Review for Unwind The Mind Breathe Discovery Kit

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.