The Body Shop Kosovo

The Sweetest Strawberry Heart Gift Box

The Sweetest Strawberry Heart Gift Box

0/5
0 Mendime

Surprizoni një person të veçantë me një dhuratë të bukur. Produktet me një aromë të parezistueshme të luleshtrydhes me lëng kujdesen butësisht për lëkurën dhe kënaqin shqisat.

Me këtë komplet ne mbështesim partnerët tanë në programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, të cilët na ndihmojnë për ta prodhuar atë. Vaji ushqyes për trupin dhe kremi i duarve janë pasuruar me gjalpë shea të nxjerrë nga Gana nën programin tonë të Tregtisë së Drejtë.

Tregtia me ne siguron pavarësi financiare për mbi 600 gra nga 11 fshatra.

Kutia e vajit të trupit është bërë nga plastika e ricikluar, duke përfshirë plastikën e mbledhur nga India nën programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit nga partneri ynë Plstics for Change. Falë këtij partneriteti, grumbulluesit e mbetjeve marrin një çmim të drejtë për punën e tyre dhe kushte më të mira pune.

Seti përmban:

  • Krem duarsh Strawberry 30 ml
  • Gjalpë trupi Strawberry 50 ml
  • Gjalpë buzësh Strawberry 10 ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

The Sweetest Strawberry Heart Gift Box

My Review for The Sweetest Strawberry Heart Gift Box

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.