The Body Shop Kosovo

The Gift of Wonder

SET DHURATË

AROMË FRUTASH DHE ARRASH

The Gift of Wonder

SET DHURATË

AROMË FRUTASH DHE ARRASH

0/5
0 Mendime

Brenda kësaj surprize të veçantë, të mbushur me mrekulli për Krishtlindje, ata do të gjejnë gjithçka që u nevojitet për tu kujdesur per atë trup të bukur.

Bëhuni shkumë me Xhelin tonë të Dushit Mango ose Sapunin Shea. Shkumoni butësisht me pastruesin tonë jute derisa të jeni të pastër dhe gati për të përballuar sezonin festiv. Më pas, thajeni me peshqir dhe lyeni me një copë të Gjalpit të Trupit Shea për 96 orë lagështi dhe lëkurë që ndihet më e butë dhe më e lëmuar. Tani është i certifikuar nga Shoqëria Vegane dhe është bërë me 97% përbërës me origjinë natyrale. Së fundi, mbajini buzët, pëllëmbët dhe trëndafilat të ndjehen të hidratuar në lëvizje, me gjalpin tonë të buzëve dhe balsamin për duar. Kjo dhuratë sjell gëzim për më shumë se një person të veçantë; ata mbështesin partnerët tanë të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, të cilët na ndihmuan ta bëjmë atë. Ekziston një gjalpë shea e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, e punuar me dorë nga Shoqata e Gjalpit Shea të Grave Tungteiya në Ganë. Vaji i farës së Mangos së Tregtisë së Drejtë të Komunitetit nga kooperativat e grave të Manorama Industries në Indi; dhe juta me fibra natyrale e qeses sonë të sapunit është falë Prokritee, partnerët tanë të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit në Bangladesh.

Shporta e dhuratave e thurur me dorë, e ripërdorshme, e bërë nga letra e ricikluar, u krijua nga gratë e Get Paper Industry (GPI), partnerët tanë të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit që nga viti 1989, me qendër në Nepal. Çfarë nuk duhet dashuruar?

Kjo dhuratë është bërë me të vërtetë me dashuri dhe e punuar me gëzim dhe mrekulli.

  • Mango Shower Gel 60ml
  • Shea Soap 100g
  • Shea Body Butter 50ml
  • Mango Lip Butter 10ml
  • Shea Hand Balm 30ml
  • Jute Soap Bag
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

The Gift of Wonder

My Review for The Gift of Wonder

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.