The Body Shop Kosovo

Strawberry Heart Box

SET KUJDESI PËR TRUPIN

PËR TË GJITHA LLOJET E LËKURËS

VEGAN

Strawberry Heart Box

SET KUJDESI PËR TRUPIN

PËR TË GJITHA LLOJET E LËKURËS

VEGAN

0/5
0 Mendime

Surprizoni një person të veçantë me një dhuratë të bukur. Produktet me aromë të parezistueshme të luleshtrydhes së lëngshme kujdesen butësisht për lëkurën dhe kënaqin shqisat.

Me këtë komplet, ne mbështesim partnerët tanë të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit që na ndihmojnë ta prodhojmë atë. Gjalpi ushqyes për trupin dhe kremi i duarve janë pasuruar me Programin e Tregtisë së Drejtë të Ghana.

Tregtia me ne siguron pavarësi financiare për mbi 600 gra nga 11 fshatra.

Paketimi i gjalpit të trupit është bërë nga plastika e ricikluar, duke përfshirë plastikën e mbledhur nga India nën programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit nga partneri ynë Plastics for Change. Falë këtij partneriteti, grumbulluesit e mbetjeve marrin një çmim të drejtë për punën e tyre dhe kushte më të mira pune.

Kompleti përmban:

  • Krem duarsh me luleshtrydhe 30 ml
  • Gjalp trupi Strawberry 50 ml
  • Gjalp buzësh Luleshtrydhe 10 ml

Ju lutemi hidhini një sy çdo produkti të përfshirë në komplet për t’u njohur me përbërësit.

Clear

Si përdoret

Mbështilleni veten me shkumën e butë të xhelit të dushit dhe shpërlajeni mirë. Hidratoni lëkurën me gjalp për trupin dhe buzët tuaja me gjalpin e buzëve.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Strawberry Heart Box

My Review for Strawberry Heart Box

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.