The Body Shop Kosovo

Spiced Orange & Wild Pine Collection

Spiced Orange & Wild Pine Collection

0/5
0 Mendime

Përkëdhelni veten ose kënaqeni një të dashur me produktet pikante të portokallit dhe pishës së egër të edicionit të limituar që magjepsin me shijet e tyre të freskëta dhe festive.

Filloni ritualin tuaj të bukurisë me xhel dushin që do të pastrojë dhe freskojë lëkurën tuaj. Vazhdoni me një nga dy vajrat e trupit të pasuruar me gjalpë shea të punuar me dorë nën programin Community Fair Trade në Ganë, i cili me strukturën e tij kremoze do të ushqejë dhe zbutë lëkurën tuaj, duke i dhënë asaj 96 orë hidratim. Shishja e xhelit të dushit dhe kutia e vajit të trupit (pa kapak) janë të disponueshme në një paketë të riciklueshme që është bërë nga plastika 100% e ricikluar, përfshirë këtu të prodhuara nën programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit në Indi. Kjo ju lejon të tregoni kujdes dhe qëndrim ndaj planetit sa herë që kujdeseni për trupin tuaj.

E rregulluar në një paketë simpatike, dhurata është një zgjedhje e shkëlqyer për çdo rast.

  • Spiced Orange Shower Gel 60 ml
  • Wild Pine Shower Gel 60 ml
  • Spiced Orange Body Oil 50 ml
  • Wild Pine Body Oil 50 ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Spiced Orange & Wild Pine Collection

My Review for Spiced Orange & Wild Pine Collection

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.