The Body Shop Kosovo

Soothe & Swish Ginger Haircare Duo

SET DHURATASH PËR FLOKËT

PASTRON DHE QETËSON SKALPËN

Soothe & Swish Ginger Haircare Duo

SET DHURATASH PËR FLOKËT

PASTRON DHE QETËSON SKALPËN

0/5
0 Mendime

Lëshojini flokët tuaj me Soothe & Swish Ginger Haircare Duo.
Ky grup dhuratash për rritjen e vetëbesimit do të rezultojë në ndryshim flokësh në një moment. Merrni kujdesin për flokët me Shampon dhe Balsamin me Xhenxhefil për të qetësuar lëkurën e kokës dhe ndihmuar në pastrimin e butë flokëve.
Ata të dy janë bërë me vaj esencial të xhenxhefilit të fuqishëm nga Sri Lanka dhe ekstrakte të bardha shelgu dhe lëvore thupre.
Ky grup dhuratash për çdo rast gjithashtu ju lë dhe të vini erë të gjallërueshme dhe të mirë, xhenxhefili.

  • Shampo me xhenxhefil 250ml
  • Balsam xhenxhefili 250ml
  • Lidhëse flokësh
  • Bërë me vaj esencial xhenxhefili
Clear

Si përdoret

1. Nëse vërtet dëshironi t’i jepni kokës përkujdesje serioze, filloni me shampon tonë me xhenxhefil. Dhe shpëlajeni.
2. Tani përmirësojini gjërat me një sasi të vogël të Balsamit tonë për kujdesin e skalpit me Xhinxher.
3. Masazhojeni atë në flokë të lagur dhe të pastër, duke mos lënë asnjë pjesë të kokës tuaj të pafërkuar.
4. Krihni flokët me Krehërin tonë Detangling.
5. Shpëlajini të gjitha për lumturi të butë.

Si përdoret

1. Nëse vërtet dëshironi t’i jepni kokës përkujdesje serioze, filloni me shampon tonë me xhenxhefil. Dhe shpëlajeni.
2. Tani përmirësojini gjërat me një sasi të vogël të Balsamit tonë për kujdesin e skalpit me Xhinxher.
3. Masazhojeni atë në flokë të lagur dhe të pastër, duke mos lënë asnjë pjesë të kokës tuaj të pafërkuar.
4. Krihni flokët me Krehërin tonë Detangling.
5. Shpëlajini të gjitha për lumturi të butë.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Soothe & Swish Ginger Haircare Duo

Ju lutemi referojuni informacionit individual të produktit brenda kategorive kryesore për listën e detajuar të përbërësve.

My Review for Soothe & Swish Ginger Haircare Duo

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.