The Body Shop Kosovo

Soothe & Smooth Almond Milk Essentials Gift

DHURATE PER KRISHTLINDJE

PER LEKURE TE THATE DHE TE NDJESHME

HIDRATIM 48 ORE

Soothe & Smooth Almond Milk Essentials Gift

DHURATE PER KRISHTLINDJE

PER LEKURE TE THATE DHE TE NDJESHME

HIDRATIM 48 ORE

0/5
0 Mendime

Tregojeni lëkurën e thatë dhe të ndjeshme që disa e duan këtë Krishtlindje me setin tonë të dhuratave Soothe & Smooth Almond Milk Essentials.

Bëni një shkumë me kremin tonë të dushit dhe përshëndetni lëkurën e pastër.

Ndërsa bëni shkumë dhe pastroni, eksfoloni butësisht me zambakun tonë të banjës Mini Ramie. Është bërë me fibra të qëndrueshme që ndihmojnë në pastrimin dhe zbutjen e lëkurës tuaj me ndikim minimal mjedisor.

Më pas, është koha për të përkëdhelur trupin e mrekullueshëm me kosin tonë të lehtë, që përthithet shpejt. Spërkateni në një kukull dhe lëreni lëkurën të ndihet më e qetë dhe më e lëmuar me lagështi 48 orë. Prodhuar me qumësht bajamesh organik të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit nga Spanja, funksionon edhe në lëkurë të lagur, kështu që mund ta lëmoni menjëherë pas banjës ose dushit.

Përfundoni me balsamin tonë hidratues të duarve. Thjesht shtrydhini, lëmoni dhe fërkojini ato duar me njëra-tjetrën sa herë që pëllëmbët dhe gjilpërat kanë nevojë për një ngritje të vogël.

Kjo është një dhuratë e Krishtlindjeve që ata do të duan ta gjejnë nën pemë ose në çorape të tyre.

  • Almond Milk Shower Cream 250ml
  • Almond Milk Body Yoghurt 200ml
  • Almond Milk Hand Balm 30ml
  • Mini Ramie Bath Lily
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Soothe & Smooth Almond Milk Essentials Gift

My Review for Soothe & Smooth Almond Milk Essentials Gift

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.