The Body Shop Kosovo

Lather & Slather Shea Duo

SETI I KUJDESIT TË TRUPIT

PËR LËKURË TË THATË

VEGAN

Lather & Slather Shea Duo

SETI I KUJDESIT TË TRUPIT

PËR LËKURË TË THATË

VEGAN

0/5
0 Mendime

Jepni kujdesin që kërkon lëkura e thatë me setin Shea Teats.

Ngrohuni me shpërthimin e butë të gelit të kremës së dushit.

Tharjeni lëkurën dhe aplikoni teksturën e pasur të vajit për trup. I plotësisht vegjetarian dhe me 96% përbërës natyralë, kjo ofron hidratim të lëkurës për 96 orë.

Me këtë set, ne e mbështesim partnerët tanë në programin Community Fair Trade, të cilët na ndihmojnë të e prodhojmë. Vaji i pasurueshëm për trupin dhe shpërthimi i butë i kremës së dushit janë pasuruar me vaj shea të fituar nga Ghana në programin tonë të tregtisë së drejtë.

Tregtia me ne ofron pavarësi financiare për më shumë se 600 gra nga 11 fshatra. Pjesë e fondeve drejtohen në projekte sociale, si shëndetësi dhe arsim. Sot, më shumë se 49,000 njerëz përfitojnë nga ajo që kemi arritur në program. Deri më tani, kemi ndërtuar 6 shkolla dhe një klinikë.

Seti përmban:

  • Krem dushi shea 60 ml
  • Vaj trupi shea 50 ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Lather & Slather Shea Duo

My Review for Lather & Slather Shea Duo

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.