The Body Shop Kosovo

Refresh & Rejoice Shower Gels Gift

Refresh & Rejoice Shower Gels Gift

0/5
0 Mendime

Zbuloni aromat që do t’ju qojnë në vende ekzotike dhe të largëta këtë Krishtlindje, falë setit tonë dhuratash me xhel dushi Refresh & Rejoice.

Zgjidhni nga 8 Shower Gels me aromë frutash, agrume dhe kremoze. Më pas hidhuni në dush dhe bëni shkumë me një shtrydhje të formulave tona pastruese dhe freskuese. Është koha për të sjellë flluska! Dhe kjo dhuratë e mrekullueshme të jep pak mbrapa. Xhelët tanë të dushit Strawberry, Pink Grepefruit, British Rose dhe Mango janë secila të pasuruar me aloe vera organike të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit nga Meksika që ndihmon në mbështetjen e fermereve femra me të ardhura të qëndrueshme, ndërkohë që ndihmon në mbrojtjen e biodiversitetit të rajonit. Kjo është një dhuratë ideale për dikë që meriton pak TLC, një surprizë sa çorape ose një ëmbëlsirë të vogël Secret Santa.

  • Strawberry Shower Gel 60ml
  • Shea Shower Cream 60ml
  • British Rose Shower Gel 60ml
  • Coconut Shower Cream 60ml
  • Mango Shower Gel 60ml
  • Avocado Shower Cream 60ml
  • Pink Grapefruit Shower Gel 60ml
  • Almond Milk Shower Cream 60ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Refresh & Rejoice Shower Gels Gift

My Review for Refresh & Rejoice Shower Gels Gift

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.