The Body Shop Kosovo

Purified & Fearless Tea Tree Skincare Kit

Purified & Fearless Tea Tree Skincare Kit

0/5
0 Mendime

Tea Tree Kit ofron një regjim me 3 hapa për të luftuar yndyrën e tepërt dhe papërsosmëritë. Produktet janë pasuruar me vaj nga gjethet e pemës së çajit të zgjedhura me dorë. 100% vegan.

Me këtë komplet jo vetëm që do të lumturoni veten ose një të dashur, por gjithashtu do të mbështesni partnerët tanë në programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, i cili na ndihmon ta prodhojmë atë. Vaji ynë organik i pemës së çajit vjen nga Kenia, ku ne punojmë me fermerë vendas që rritin pemën e çajit me kujdes për mjedisin. Në këtë mënyrë sigurojmë të ardhura të qëndrueshme për qindra familje nga zonat rurale, ku mundësitë e punësimit nuk janë të mëdha.

Materiali i paketimit është i certifikuar nga FSC dhe i riciklueshëm.

Seti përmban:

  • Tea Tree Facial Wash 60 ml
  • Tea Tree Mattifying Toner 60 ml
  • Tea Tree Oil 10 ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Purified & Fearless Tea Tree Skincare Kit

My Review for Purified & Fearless Tea Tree Skincare Kit

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.