The Body Shop Kosovo

Pamper Me Please Face Mask Kit

Pamper Me Please Face Mask Kit

0/5
0 Mendime

Ky grup maskash për fytyrën do të fitojë mbi çdo adhurues të kujdesit të thellë të lëkurës. Seti është i përshtatshëm për udhëtime, si dhuratë për një të dashur ose nëse thjesht dëshironi të provoni lloje të ndryshme maskash për fytyrën.

Me këtë komplet jo vetëm që do të lumturoni veten ose një të dashur, por gjithashtu do të mbështesni partnerët tanë në programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, i cili na ndihmon ta prodhojmë atë. Çdo maskë fytyre përmban një përbërës që mbështet fermerët në mbarë botën: vaj pemë çaji të rritur në mënyrë organike nga Kenia, aloe vera organike nga Meksika dhe vaj susami nga Nikaragua, i rritur sipas parimeve të bujqësisë së qëndrueshme.

Materiali i paketimit është i certifikuar nga FSC dhe i riciklueshëm.

Seti përmban:

  • Maskë për fytyrën Himalayan Charcoal 15ml
  • Maskë freskuese për fytyrën British Rose 15ml
  • Maskë për fytyrën Ginseng & Rice 15 ml
  • Shirit koke
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Pamper Me Please Face Mask Kit

My Review for Pamper Me Please Face Mask Kit

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.