The Body Shop Kosovo

Moringa Little Gift Box

Moringa Little Gift Box

0/5
0 Mendime

Kujdesuni për lëkurën tuaj ose bëni të lumtur një të dashur me këtë përzgjedhje të produkteve me Moringa. Pasuruar me aromën e freskët, delikate me lule të moringës, produktet e bëjnë lëkurën të butë dhe të lëmuar. Seti përmban:

  • Xhel dushi me Moringa 250 ml
  • Jogurt për trupin me Moringa 200 ml
  • Krem duarsh me Moringa 30 ml
  • Sapun me Moringa 100 g
  • Sfungjer për banjë
Clear

Si përdoret

Mbështilluni me shkumë të butë të xhelit ose sapunit të dushit. Shpëlajeni mirë dhe vendosni jogurt trupi. Mbani lëkurën e duarve të hidratuar gjatë gjithë kohës me kremin e duarve.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Moringa Little Gift Box

Ju lutemi referojuni informacionit individual të produktit brenda kategorive kryesore për listën e detajuar të përbërësve.

My Review for Moringa Little Gift Box

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.